Reiki healing — en vej til et lykkeligere liv
medlem af
HEALER-RINGEN
healerringen


medlem af
FaDP
FaDP


medlem af
CLAIRVOYANT FORENINGEN
Clairvoyantforeningen
 

Kurser/Uddannelse/Arrangementer

Du tilmelder dig ved at kontakte Marianne på mobil: 20877017 eller på mail: marianne@healing-mk.dk (medmindre andet er anført).

Indholdsfortegnelse:

********

Reiki Healing

Generelt om Gendai Reiki Ho uddannelsen:

Tiden er moden til en Reiki healer i enhver familie for at øge sundhed, glæde og spirituel vækst. Åndeligheden er i heftig fremmarch. Det er et naturligt led i den menneskelige udvikling, at vi nu søger langt bedre balance mellem det materialistiske og det åndelige liv, og har behov for øget opmærksomhed på det bedste, vi har i os; de humane evner og vores inderste essens. De lykkeligste mennesker er de, som kender og udlever deres inderste potentialer.

Gendai Reiki uddannelsen er udviklet med henblik på at bevidstgøre os om vores sande natur og bringe større mening og lykke ind i vore liv. Metoden kan hjælpe dig ind til at finde formålet med dit liv. At lære sig Reiki healing er en investering i et privilegium, der vil forandre dit liv. Hvis man ønsker forbedring, er man nødt til at søge og være åben for forbedring.

Det japanske Gendai Reiki healing-system er genialt opbygget med healingen som det konkrete håndværk, og den spirituelle del som det essentielle grundlag for personlig vækst og et lykkeligt liv.

Reiki metoden er let at praktisere. Alle kan lære det! Læreprocessen støttes grundigt ved hjælp af indvielser, manualer (på dansk), repetitionsmuligheder og supervisionstilbud. Du kan umiddelbart opnå gode resultater, selv efter det første 2 dages kursus, og med omhyggelig disciplineret træning vil du med tiden tillige erfare den dybe visdom, der ligger bag.

Selvudvikling fremmer evnen til at formidle den healende Reiki-energi. Derfor er der udviklet øvelser med formålet at hæve udøverens egen energivibration, renselse og vækst, samt fremmelse af hændernes sanseevne, så healeren forbedrer evnen til at scanne og identificere ubalancer hos modtageren. Reiki metoden sikrer, at du ikke dræner dig selv for energi, når du healer.

Allerede på Reiki 1 lærer du en metode til at heale dig selv og dine nærmeste. Denne evne forsvinder aldrig igen, uanset om du vælger at anvende det indlærte eller ej.

Reiki 1, 2 og 3 har en varighed på 2 dage, fra kl. 9.30 - 16.30. Reiki 4 er et individuelt forløb efter dine behov. Vi finder egnede datoer i fællesskab. Kurserne afvikles med små hold med 4-8 deltagere. Du bestemmer selv farten. Reiki 1 kan også tages som enkeltstående kursus.

Lige nu kan jeg desværre ikke tilbyde overnatninger, men der er muligheder i nærheden. Kontakt mig gerne herom.

Reiki 1 (Shoden)

Forudsætninger: Ingen - udover et åbent sind. Det kan anbefales, at du læser Hiroshi Doi’s bog: ”Reiki – en vej til selvudvikling og healing”, Borgen 2003 (nu genoptrykt).

Dette får du med dig:

 • Indvielser, der forbereder dig til at kunne kanalisere Reiki. Du opnår dermed evnen til at udføre Reiki healing.
 • Kendskab og træning i metoder og øvelser, der afstemmer din energivibration, renser og befordrer din spirituelle vækst.
 • Brugbar værktøjskasse i form af let læselig manual, som er illustreret og oversat til dansk af min Reiki mester Ulla Berndt.
 • Adgang til supervisionstilbud.
 • Adgang til repetitionskurser for et mindre beløb.
 • Tilbud om netværk.
 • Adgang til deltagelse i hyggelige, legende healingsaftener.

Pris: kr. 2500,- incl. kaffe/te og lidt dertil. Som Reiki 1-er kan du repetere kurset for kr. 500,-.

Næste kursusdatoer: se forsiden...

Reiki 2 (Okuden)

Forudsætninger: Reiki 1. Derudover udført selvhealing i min. 21 dage. Øvelser fra Reiki 1 manualen gennemarbejdet, så du har erfaret effekten.

Dette får du med dig:

 • 3 Indvielser til symboler der påvirker energier for styrke, harmoni og fjernhealing. Du styrker din energigennemstrømning og forbedrer healingevnen, således at du kan opnå forstærkede resultater på kortere tid. Nye metoder og øvelser, der bl.a. renser karma og yderligere befordrer din spirituelle vækst. Mere kraftfulde healingteknikker, og teknikker til healing i fortid og fremtid samt fjernhealing.
 • Brugbar værktøjskasse i form af let læselig Reiki 2 manual, som er illustreret og oversat til dansk af min Reiki mester Ulla Berndt.
 • Adgang til supervisionstilbud.
 • Adgang til repetitionskurser for Reiki 1 og 2 for et mindre beløb.
 • Tilbud om netværk.
 • Adgang til deltagelse i hyggelige, legende healingsaftener.

Pris: kr. 2500,- incl. kaffe/te og lidt dertil. Som Reiki 2-er kan du repetere Reiki 1 og 2-kurserne for kr. 500,-.

Næste kursusdatoer: se forsiden...

Reiki 3 (Shinpiden)

Forudsætninger: Reiki 1 og 2. Derudover øvelser fra Reiki 1 og 2 manualerne gennemarbejdet, så du har fået en dybere forståelse for energiarbejdet og filosofien i metoden. Godkendelse for deltagelse efter samtaler. Du er bevidst om dit ansvar som lysvæsen og er nysgerrig for at søge den, du i sandhed er. Du har lyst til at styrke din spirituelle vækst yderligere.

Dette får du med dig:

 • 3 kraftfulde indvielser til mestersymboler (det højest vibrerende af Reiki symbolerne).
 • Metoder til karma-renselse.
 • En vej til dybere spirituel indsigt og oplysning. Den dybe forståelse af filosofien i Gendai Reiki metoden.
 • Brugbar værktøjskasse i form af let læselig Reiki 3 manual, som er illustreret og oversat til dansk af min Reiki mester Ulla Berndt.
 • Adgang til supervisionstilbud.
 • Adgang til repetitionskurser for et mindre beløb.
 • Tilbud om netværk.
 • Adgang til deltagelse i hyggelige, legende healingsaftener.

Pris: kr. 4500,- incl. kaffe/te og lidt dertil. Som Reiki 3-er kan du repetere Reiki 1, 2 og 3-kurserne for kr. 250,-.

Næste kursusdatoer: se forsiden...

Reiki 4 (Gokuikaiden)

For dig, der ønsker at hjælpe andre gennem undervisning i Gendai Reiki Ho og leve et lykkeligt liv som en Gendai Reiki mester. (Der kan dog være Gendai Reiki mestre, som ikke ønsker at undervise i metoden direkte).

Forudsætninger: Reiki 1, 2 og 3 + hvert trin repeteret min. en gang og gerne flere. Deltagelse i min. 5 healingsaftener hos RHM. Derudover min. 3 sessioner hos mig med holistisk psykoterapi, som du betaler særskilt. Jeg har en forventning om, at du er åben for selvudvikling, når du uddanner dig til at undervise i det selvudviklingsværktøj, som Gendai Reiki metoden også er. Med selvudvikling menes, at du er villig til at arbejde med de evt. mønstre, overbevisninger, traumer og den frygt m.v. i dig som begrænser dit liv og dit lys.

Du indsluses i forløbet i en netværksgruppe med andre Gendai Reiki Mestre uddannet hos Reiki Healing Midtjylland.

Pris: kr. 6000,-. Som Reiki 4-er kan du repetere Reiki 1, 2 og 3-kurserne for kr. 250,-.

Start aftales individuelt.

Vil du vide mere, kontakt marianne@healing-mk.dk.

 

Til top
 

********


 

Åbne meditationsaftener

Kursusbeskrivelse:

Disse aftener er åbne for alle.

Hver aften er der 2 guidede meditationer (oftest afspændings- + visualiseringsøvelse). Derimellem får vi en kop kaffe/te og hygger med socialt samvær, med et smukt stykke musik eller i tryg, afslappet stilhed - en anderledes måde at være sammen på. Der er ikke teoretiske oplæg eller undervisning på disse aftener.

Datoer for åbne meditationsaftener:

 • se forsiden...

Husk ved tilmelding at angive tlf.nr.
Sidste tilmeldingsfrist senest 3 dage før. Du har først en plads, når du får bekræftelse på din tilmelding. Først-til-mølle princippet.

Forudsætninger: Ingen
Varighed: ca. 1½ time.
Pris: kr. 200,- inkl. aften-te og lidt dertil.

Tilmelding kan ske NU på mail: marianne@healing-mk.dk eller på tlf. 2087 7017.

 

Til top
 

********

Healingsaftener

Kursusbeskrivelse:

På disse aftener giver Reiki Healing Midtjyllands healere gode healingssessioner. Vi starter med en fællesmeditation. Aftenerne er hyggelige, uformelle og der er en god energi i rummet. Du får lejlighed til at stille spørgsmål.

Der er begrænset antal klientpladser.

Datoer for healingsaftener:

 • se forsiden...

Husk ved tilmelding at angive navn og tlf.nr.
Sidste tilmeldingsfrist senest 3 dage før. Du har (som klient) først en plads, når du får bekræftelse på din tilmelding. Først-til-mølle princippet.

Forudsætninger: Ingen
Varighed: ca. 2,5 timer.
Pris: Som klient kr. 300,- pr. gang incl. aftente (max 3 gange). For RHM's healere kr. 150,- pr. gang. Du kan betale med mobilePay eller kontant.

Tilmelding kan ske NU på mail: marianne@healing-mk.dk eller på tlf. 2087 7017.

 

Til top
 

********

 

Introduktion til meditation og mindfulness

Kursusbeskrivelse:

Meditation er en ældgammel teknik, som med tiden også er tilpasset vesterlandsk kultur. Meditation er en metode til fordybelse, refleksion, bevidsthedsfokusering og sjælskontakt. Meditation er med andre ord en mental proces, hvorved man bl.a. kan opnå afstressning, indre fred, personlig udvikling og spirituel vækst. Vesterlandsk meditation er uafhængig af religion og vinder mere og mere indpas i såvel private grupper som i erhvervslivet.

Dine tanker trækker dig oftest til fortiden eller fremtiden. Meditation hjælper dig til at berolige og koncentrere sindet og til at bringe dig selv tilbage til nuet. Det er i nuet livet virkeligt er tilgængeligt.

Vi taler formål, fordele og faldgruber og lærer bl.a. om kroppens energicentre, chakra-systemet. Undervisningsformen bliver et mix af teori og praksis tilpasset deltagernes behov og nysgerrighed. Vi arbejder mod, at du vil blive i stand til at fortsætte processen på egen hånd. Kurset omhandler ikke behandling, men indsigt og hjælp til selvhjælp.

Vi har hver gang 2 forskellige meditationer eller mindfullness-øvelser, derimellem et teoretisk oplæg. Det er min hensigt at præsentere en buffet af alsidige øvelser, så du finder frem til hvilken form for meditation, der passer bedst til dig.

Ifør dig gerne løstsiddende tøj.

Kurset er for max. 8 personer.
Holdtimer: 5 gange á ca. 2 timer typisk med 14 dages intervaller (forbehold for ændringer).
Underviser: Marianne Kaufmann
Tilmelding: tilmelding hos LOF Midtjylland.

Hold nær Viborg:
Sted: Reiki Healing Midtjylland, Øby, 8830 Tjele.
Næste kurser i Viborg starter:

 • se forsiden..

 

Til top

********

Meditation og indsigt

Kursusbeskrivelse:

Kurset er en naturlig forlængelse af ’Introduktion til meditation og mindfulness’, men alle kan deltage. Kurset 'Meditation og indsigt' bygger videre på meditation i praksis og perspektivskifte. Guidede meditationer i fast gruppe og fredfyldte omgivelser vil kunne give dig mere øvelse i: at leve i nuet, at slippe negative følelser og oplevelser, mental træning, afstresning, og - såfremt du ønsker det - spirituel vækst og bevidsthedsudvidelse/indsigt. Her er også plads til dine input, så vi lærer af hinanden.

Vi har 2 meditationer pr. gang. Til teoretiske indslag tages udgangspunkt i inspirerende litteratur, fortrinsvis Martinus' Kosmologi.

Ifør dig gerne løstsiddende tøj.

Kurset er for max. 8 personer.
Holdtimer: 5 gange á ca. 2 timer typisk med 14 dages intervaller (forbehold for ændringer).
Underviser: Marianne Kaufmann
Tilmelding: tilmelding hos LOF Midtjylland.

Hold nær Viborg:
Sted: Reiki Healing Midtjylland, Øby, 8830 Tjele.
Næste hold starter.... ring og forhør.

 

********


 

ERFA-gruppe for særligt sensitive

Er du særligt sensitiv? Har du af og til behov for at være sammen med ligesindede i en lille gruppe, et sted hvor du i fortrolighed kan dele og dyrke den sensitive side af dig, udforske dig selv og dine evner, give og modtage tips, udfolde og udvikle dig, samtale dybere end small-talk m.v? Et sted, hvor du rummes, som den sensitive person, du er, uanset hvilke roller du udfylder i din hverdag.

Jeg oplever, at det for rigtig mange er en enorm lettelse at blive bevidst om karaktertrækket HSP (særlig sensitivitet), hvilket ca. 20% af os har i en eller anden grad. HSP er på ingen måde en sygdom eller diagnose, men et livsvilkår på godt og ondt med et mere fintfølende/udviklet nervesystem. Jeg er sikker på, at samvær i grupper af særligt sensitive vil være givende og udviklende. Vi skal lære at se karaktertrækket, som den gave det er, og passe på vores energi, når det er nødvendigt, fremfor at føle os sarte, syge, utilstrækkelige eller anderledes.

Du har nu mulighed for at tilmelde dig en ERFA-gruppe (erfarings-gruppe) for særligt sensitive. Vi mødes ca. 1 gang om måneden. Disse møder kan f.eks. indeholde: meditations- eller mindfulness-øvelser, energiforståelse, selvudvikling, perspektiv-udvidelse, chakra-yoga, temaer/problemstillinger til diskussion, litteratur-deling, ture til kunstudstillinger, bevidstgørelse om psykiske evner el. lign. DU har medindflydelse på mødernes indhold.

Der starter hold, når der er tilslutning nok (4-5 deltagere), vi finder datoer i fællesskab.

Du kan læse mere om det at være særligt sensitiv under menupunktet til venstre, hvor du også finder en selvtest, samt et link til en radioudsendelse med psykolog Lise August. Du kan desuden finde forskellige foredrag om særligt sensitive på www.youtube.com, f.eks. med Elaine Aron eller Ilse Sand.

Husk ved tilmelding at angive tlf.nr. og hvorvidt du kan deltage på formiddags- eller aftenhold. Du har først en plads, når du får bekræftelse på din tilmelding. 4-5 pladser i hver gruppe.

Forudsætninger: Ingen. Både kvinder og mænd er velkomne.
Varighed: 2 timer hver gang.

Tilmelding kan ske NU på mail: marianne@healing-mk.dk eller på tlf. 2087 7017.

 

Til top
 

********


 

Netværks- og terapigruppe for voksne

Føler du dig anderledes eller ensom? Drænes du i sociale sammenkomster? Træt af smalltalk? Begrænser du dig selv? Er du tro mod dig selv? Går du alene med for mange ting?

Hvorfor fortsætte med det? - når du nu i en tryg, rummende og respektfuld, overskuelig gruppe af hjertevarme mennesker, kan sætte ord på det, der bor i dig og spejle det, som bor i andre. Oplev og prioriter dig selv, udvikl dit mod i sociale sammenhænge og mærk glæden ved at være nærværende for andre uden at give slip på dig selv. Tillad dig selv at blive set og hørt som den unikke personlighed du nu er og erfar, at vi dybest set er ét.

Holistisk psykoterapeut Marianne Kaufmann sætter trygge rammer for nogle berigende møder, der når langt dybere end smalltalk. Møderne vil forme sig efter, hvad der er energi på i nuet og vil give dig mening, samhørighed, større bevidsthed om dig selv, kendskab til psykoterapeutiske og kommunikative værktøjer, meditative øvelser, spirituelle perspektiver og energiforståelse – alt sammen til glæde og gavn for din videre livsoplevelse og dine omgivelser. Din gevinst afspejler sig efter din indsats.

Forudsætninger: ingen
Bemærk: min. og max. 4 personer
Underviser: Marianne Kaufmann, www.healing-mk.dk
Sted: Reiki Healing Midtjylland, Øby, 8830 Tjele
Tid: 5 mødegange af 2,5 - 3 timer, med 2-3 ugers intervaller - ring og forhør.

 

Til top
 

********


Kursus: Udforsk dine psykiske evner

Har du lyst til at lære mere om dine clairvoyante/psykiske evner? På dette kursus kan du træne dine evner mellem mødegangene og iagttage din vækst. Kurset er spækket med endnu flere gode praktiske øvelser. Et kursus der flytter dig!

Du lærer bl.a.:

 • dig selv bedre at kende
 • at psykiske/clairvoyante evner er noget, du allerede bruger i stor stil
 • at med øget bevidsthed herom kan du bedre navigere i livet
 • at tage sunde valg og dermed bringe mere lykke ind i dit liv
 • om dine stærke/svage kanaler: hvordan optager du information?
 • om psykometri
 • om etik på området
 • hvordan du passer på dig selv og din sensitivitet
 • en masse forskellige, sjove praktiske øvelser

Max 8 deltagere

Forudsætninger: blot interesse
Pris: kr. ?,- (kurset udbydes via LOF Midtjylland)
Underviser: Marianne Kaufmann, www.healing-mk.dk
Sted: Reiki Healing Midtjylland, Viborg
Tid: Over 5 aftener kl. 18:30 - 21:30 - se datoer på kalenderen på forsiden
Tilmelding: hos LOF Midtjylland.

 

Til top
 

********

 
Marianne Kaufmann · tlf. 20 87 70 17 · mail: marianne@healing-mk.dk

Hikari